BAŞKÖY ORTAOKULU
Karakurt Bucağı Başköy Köyü Sarıkamış / Kars

VİZYON

Eğitim teknolojileriyle donatılmış, çevresine öncülük eden; düşüncelerini özgünce ifade eden, karşılaştığı sorunları çözebilen, sosyal yaşantısı ile örnek, topluma yararlı, empati kurabilen, doğru düşünen, teknolojiyi kullanabilen başarılı öğrenciler yetiştirmek suretiyle, en kaliteli eğitim kurumlarından biri olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, laik ve demokratik bir dünya görüşü ile sorumluluklarını bilen, duyarlı, sosyal,kendine güvenen, karşılaştığı problemleri çözebilen, çağdaş, öz değerlerine sahip çıkan, bilgiyi özümseyip kullanabilen öğrencileri bir üst öğrenime hazırlamak ve bu amaçla kaynaklar yaratarak eğitim sürecini desteklemektir.

Tam Gün

8.30 - 15:15

Okul servisi yoktur.

Sarıkamış İlçe Merkezine:50 km Kars İl Merkezine:105 km

Köy

4006 Tübitak Bilim Fuarı yapıldı.

Diğer Hususlar

Ulaşım köy dolmuşlarıyla sağlanmaktadır. Köy dolmuşları sabah ilçe merkezine gidip akşam köye dönmektedir. Gün içinde başka dolmuş bulunmamaktadır. Okula ait lojman bulunmadığı için öğretmenler köyden ev kiralayarak yaşamaktadır. Köye gelen yol sıkıntılı olduğu için ilçe merkezinde kalınmamaktadır.